مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پارکینگ

سلام
ایا در ساختمان مسکونی ، دو تا واحد دارای پارکینگ می توانند با توافق سوری جای پارکینگ خود را با یکدیگر تعویض کنند بدون اینکه نقل و انتقال محضری صورت گیرد و ایا میتوان به این توافق به صورت قانونی اعتراض کرد چرا که تو این جابجایی به علت قرار گرفتن ماشین با ابعاد بزرگتر سبب ازار و اذیت بنده که پارکینگ کناری هستم شده است و ایا این تصرف عدوانی خواهد بود.

پاسخ ها :

جابجایی پارکینگ دو واحد مسکونی جابجایی پارکینگ پارکینگ تصرف عدوانی