مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ترکه

با سلام و احترام
این سوالی که تایپ میکنم از چند وکیل به صورت حضوری پرسیدم ولی جواب قاطع و مختلفی دریافت کردم.
1_پرونده تقسیم ترکه من تاریخ اولین جلسه رسیدگیش 1403/2/3 هستش اما یه پرونده باز تحریر و مهر موم ترکه که مربوط به همین ترکه بالا میباشد در حال رسیدگی و تا تاریخ فوق برایش قرار صادر نمیشه میخواستم بدونم تقسیم ترکه من عدم استماع صادر میشه بخاطر اتمام نیافتدن تحریر .یا چه؟؟؟؟
اگر عدم استماع احتمال صادر شود چه راه حل برای جلو گیری از این کار را دارم
مثلا می تونم لایحه ای بفرستم برای پرونده تقسیم ترکه که چون تحریر ترکه پایان نیافتاده جلسه تقسیم به عقب بیفته امکان پذیره؟
)البته انحصار وراثت صادر شده هیچ منع قانونی ندارم)
یا تحریر ترکه رو لغو کنم یا یایا؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اصولا خیر
برای تقسیم ترکه بابد اموال ماترک مشخص باشد
و خواهان باید اموال را معرفی نماید
و

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام چنانچه تحریر ترکه خاتمه نیافته باشد و دادگاه بدون در نظر گرفتن بخشی از ترکه حتی رای دهد هم بعدا با اعتراض سایر ورثه با توجه به پرونده تحریر دیگر آن رای قابل نقض است لذا بهترین راه درخواست استمهال است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

با توجه به اینکه سوال را مکرراً می‌فرمایید بهتر است برای جوابی بهتر دست به جیب شده مبلغ حق المشاوره را از طریق دادراه واریز و سوالتان را واضح بیان و پاسخان را واضح دریافت نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان رسیدگی به درخواست تقسیم ترکه وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مدارک و مستندات شما بررسی شود سپس می‌توان طی گفتگو متقابل اظهار نظر دقیقی کرد

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام تحریر ترکه مقدم برتقسیم ترکه هست و تا تحرير انجام نشود تقسیم ترکه قراراستماع دعوی صادرمیشود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ممکن است دادگاه تا زمان تعیین تکلیف تحریر پرونده تقسیم را متوقف کند

حکیمه عطالو

سرکار خانم حکیمه عطالو :

میتونی گواهی طرح تحریر ترکه را از شعبه مربوطه بگیرین و ضمیمه پرونده تقسیم کنین که تا زمان مشخص شدن نتیجه تحریر ترکه، رسیدگی به پرونده تقسیم به تعویق می افته

مهدی سعیدی خواه

جناب آقای مهدی سعیدی خواه :

برای تقسیم ترکه اصولاً اجباری به تحریر ترکه نیست لذا در صورتی که در شعبه مذکور جهت رسیدگی به تقسیم ترکه رای صادر گردد قابلیت اجرا خواهد داشت

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
هیچ اقدامی نکنید اگر دادگاه تقسیم ترکه ایراد برای ارائه تحریر ترکه گرفت تقاضای توقف رسیدگی ( اناطه) کنید

افشین حمیدپور

افشین حمیدپور :

سلام
میتونید درخواست توقف رسیدگی تا مشخص شدن حکم تحریر ترکه بذید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مقدمه تقسیم ترکه، تحریر ترکه است و اگر این ترتیب رعایت نشود دعوای تقسیم ترکه رد خواهد شد.