مشاوره حقوقی رایگان - ملک

با سلام
شخصی به طور غیر قانونی برا ملکی که در روستا است وقسمتی از آن زمین مال من می‌باشد بدون دیوار کشی سند گرفته است و زمین من هم که دیوار ندارد قولنامه ای عادی می‌باشد چگونه میتوانم سند آن باطل کنم. گرفتن سند بدون حصار جرم میباشد

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست حقوقی اقامه نمایید

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام باید ابتدا دادخواست تامین دلیل ثبت کنید و ثابت کنید که متصرف بخشی از زمین شما شده و سپس دادخواست یا شکایت طرح دعوی اصلی را مطرح کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
دادخواست اثبات مالکیت و ابطال سند مطرح نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدرکی برای اثبات ادعایتان دارید دادخواست ابطال سند دهید البته قبلش نیاز به کارشناسی دارد

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

بدون دیوار کشی هم میتوان سند اخذ نمود در مورد قسمت دوم سوال دادخواست اثبات مالکیت و ابطال سند دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید دعوای اثبات مالکیت و خلع ید مطرح شود

مهدی سعیدی خواه

جناب آقای مهدی سعیدی خواه :

ابتدا باید دادخواست اثبات مالکیت برای خود مطرح نموده سپس سپس دادخواست ابطال سند نسبت به قسمتی که به ملک شما تعدی شده مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
یه دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دادخواست ابطال سند رسمی بدهید