مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز از روی لباس

سلام، پسر من 2سال 10 ماهش و یک روز به مدت 4 ساعت پیش پدرش بوده و بعد از 4 روز متوجه لکه ها سفید پشت شرت پسرم از بیرون شدم که پزشک گفت احتمالا تجاوز به صورت مالزی از روی شرت اتفاق افتاده، میخواستم بدونم بعد 4 روز قابل تشخیص هست که این اتفاق افتاده یا نه؟و اینکه مشخص میشه کار چه شخصی بوده؟و مجازات این کار چی است؟ممنون میشم سوالم پاسخ بدید ?

پاسخ ها :

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

سلام باید از طریق پزشکی قانونی معاینه شود ، و بعد این مدت هم قابل تشخیص است ، اگر به شخصی مظنون باشید ممکن است با آایش ثابت یا رد شود