مشاوره حقوقی رایگان - کتمان بیماری ارثی زوجه

با سلام بنده هشت سال پیش ازدواج کردم ، حتی با اینکه همسرم بکارت نداشت به روی ایشان نیاوردم حتی تا الآن که این متن رو تایپ میکنم با این دیدگاه که گذشته مهم نیست ضمن اینکه ایشان را خیلی دوست داشتم قبل از عقد متوجه زائده استخوانی در پای ایشان شدم دلیل را پرسیدم گفتند تصادف کرده اند ولی بعد از عقد متوجه شدم ارثی است و سه برادرش این مشکل را خیلی شدید دارند وحتی چند بار عمل جراحی شدند متاًسفانه این ژن به فرزند من هم رسیده و بسیار نگران و خشمگینم حتی روز مشاوره ی ازدواج به پرسشگر دروغ گفتند و گفتند بیماری ارثی ندارند گذشته از این خیلی من را اذیت میکنند و واقعاً از اخلاق بدش خسته شدم دیگه دوستش ندارم و میخواهم جدا بشم آیا میتونم از ایشان به دلیل کتمان بیماری شکایت کنم و مهریه به ایشان تعلق میگیرد؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هروقت بخواهی میتوانی زنت را طلاق دهی اما به موضوع بکارت و زائده ربطی ندارد و مهریه را باید بدهید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بیماری مذکور چندان اساسی و تاثیر گذار نیست که موجب فسخ نکاح گردد و مهریه در هر صورت به همسر شما تعلق خواهد گرفت.

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام این مورد از موارد فسخ نکاح نیست پس مهریه منتفی نمیشود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

فلج و دیوانه هم که باشد مهریه و کلیه حقوق مالی ماده 29قانون حمایت خانواده را دارد، شما هم با پرداخت این حقوق زوجه، حق طلاق ماده 1133 قانون مدنی دارید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سلام با توجه به گذشت سالیان از زمان ازدواج ادعای کتمان بیماری از شما دیگر پذیرفته نیست چون در زمان عرفی ادعایی نکرده آید و به همسر شما تحت هر شرایطی مهریه تعلق میگیرد