مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت همسایه در 24 ساعت شبانه روز

سلام خسته نباشید نزدیک به 7 ماه هست که زن همسایه طبقه بالایی ما برای به کرسی نشوندن حرف خودش کم مونده سقف بالای سر مارو سوراخ کنه. نه شب داریم نه روز دائم پا میکوبه نه پا کوبوندن معمولی بلکه به صورت مداوم و حالت دویدن. این کافی نیست دائم مبل اینور اونور میکشه تا بیشتر مارو اذیت کنه.
حدود یک ماه قبل همسرش کنار بقیه ساکنین تعهد داد که دیگه اجازه نمیده تکرار بشه ولی کارساز نبود فقط یکی دو روز آروم شد!
میخواستم بپرسم میتونیم علیه این آزارش شکایت کنیم؟
چون با پلیس تماس گرفتیم گفتن برین شکایت ترتیب بدین. فقط میخواستم بدونم با شکایت به نتیجه‌ای میرسیم؟ همسایه‌ها میگن برای حفظ همسایگی کاری نکنیم ولی ازار به حدی هست که ارامشی برامون نمونده برای همین فکر نکنم برای استشهاد قدمی بردارن

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، اگر دوستانه حل نشد میتوانید شکایت کنید یا قبل از آن اظهارنامه ای ارسال کنید شاید موثر باشد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان طرح شکایت دارید با عنوان ایجاد مزاحمت و سلب آسایش ولیکن بار اثبات ادعا به عهده شماست.

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام نیاز به ارائه دلیل و مدرک دارید تا سپس شکایت کیفری علیه ایشان طرح کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. میتوانید شکایت کنید باراثبات ادعا برعهده شماست.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود قابل شکایت و پیگیری است
بدیهی است هر شاکی باید بتواند ادعای خویش را اثبات نماید

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

با رفع مزاحمت می توانید ازایشان شکایت کنید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سلام بله میتوانید اقدام به طرح شکایت کنید