مشاوره حقوقی رایگان - آزار و اذیت پدر و مادر

سلام من دختر متاهل هستم که وقتی در خانه پدری بودم خیلی از لحاظ روحی روانی اذیتم میکردن اصلا هیچ درکی در مورد من نداشتن الان هم دوازده ساله ازدواج کردم وباز هم پدر و مادر من اصلا رفتار خوبی باهام ندارند حتی گاهی اوقات به من می‌گویند که بچه ات شلوغ می‌کند و خونه ما نیا والان میخواهند که همه ی ارث پدری رو بفروشند و به برادرم و خواهرم بدهند و وقتی من اعتراض میکنم میگویند اصلا به تو ربطی ندارد وهر کاری دوست داری بکن به نظر شما این درست است که من شکایت کنم تا تکلیف خود را بدانم اصلا بلکه من دختر این ها نیستم که با من اینطور رفتار میکنند؟

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

کاربر گرامی، بهتره به روانشناس مراجعه کتید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هر کسی در زمان حیات و در سلامت عقل و روان اختیار اموال خود را دارد و می تواند به نام هر کسی که بخواهد انتقال دهد و شکایت و پیگیری شما نتیجه ای نخواهد داشت.
شما بهتر است با محبت با آنها رفتار کنید و سعی کنید دوستانه رفتار کنید بلکه از تصمیم خود صرف‌نظر کنند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطابق قانون هر شخصی که در قید حیات است می‌تواند در خصوص اموال خود هرگونه تصمیمی که می‌خواهد بگیرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی هر فردی زمانیکه در قید حیات است میتواند اموال خود را به هر نحوی انتقال کرده یا اصلا آتش بزند و شما نمیتوانید اعتراضی داشته باشید مگر آن فرد محجور باشد که فکر نکنم مشمول مورد شما باشد بهتر است به جای این کارها سعی در یادگیری یک حرفه یا فن داشته و خودتان را مستقل کنید و متکی به همسر و پدر و مادر و چه بسا فرزند نباشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اشخاص می توانند در زمان حیات خود ، تمام اموال خود را به هر شخصی که بخواهند انتقال بدهند و فرزندان هم نمی توانند معترض شوند مگر حکم حجر پدر اثبات گردد

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، مشکل شما حقوقی نیست. با مشاور روانشناس صحبت کنید، اگر به شما توهینی کردند میتوانید شکایت کیفری توهین مطرح کنید، هر شخصی در زمان حیات می‌تواند هر تصرفی نسبت به اموال و دارایی اش داشته باشد بنابراین در این خصوص نمیتوانید اقدام قانونی انجام دهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه با توجه به اینکه شما گویا بالای 18 سال تمام سن دارید اختیار کامل زندگی را دارید و مسئولیت با شماست بد رفتاری دیگران با شما جنبه قانونی ندارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شکایت در این خصوص متصور نیست و با توجه به اینکه شما ازدواج نموده‌اید می‌توانند حتی شما را در خانه راه ندهند و این قانونی است

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

پدر و مادر شما تا زنده هستند هر کاری میتونن در خصوص اموال خودشون انجام بدهند و شما نمیتونید شکایت کنید

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام هرشخصی تاقبل از فوت نسبت به تمام دارایی خودش صاحب اختیار هست

گلچهر تدین

گلچهر تدین :

با سلام
اختیار اموال در زمان حیات با شخص مالک می باشد. به این معنا که شما تا زمانی که پدر و مادرتان در قید حیات هستند نسبت به اموال آن ها حقی ندارید و ایشان می توانند اموال خود را به هر شخصی که بخواهند منتقل کنند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

الناس مسلطون علی اموالهم
هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل کند کسی نمیتواند مدعی شود مگر تحت شرایطی خاص