مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح گروهی

سلام
داداش من رفته بود صافکاری مال چند تا افغان از ماشین یکی از دوستاش میخواست عکس بگیرد که اونجا در حال تعمیر بود
از شاگرد صافکاری اجازه میگیرد برا عکس اونم قبول میکنه بعدش که صاحب مغازه چند نفر دیگه اومدن دعوا میکنند که با چه اجازه ای عکس میگیری داداشم میگه شاگرد اجازه داده ولی اون میگه که اجازه نگرفته بعد میان داداشم رو تهدید میکنن که به کار غیر قانونی. داداش من هم میگه توی دوربین مدار بسته خودتون ضبط شده.
اون افغان ها داداشمو ر میبرن توی اتاقی برا دیدن فیلمای دوربین که شروع میکنند به زدن او و لگد مال کردن او. همه جای دستاش خون و جای چنگال دست هست
زنگ زدیم به پلیس میگن چون شاهد نداری شکایت طولانی میشود و به جایی نمیرسه
به نظرتون کاری نکنیم؟

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

بهتره اول بری پزشک قانونی نامه بگیری ولی راه حل داره

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما حتما می بایست دلایل و مستندات خود را جمع آوری نمایید به پزشکی قانونی مراجعه کنید و سپس شکایت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شکایت ضرب و جرح عمدی و توهین را مطرح نمایید
و به گزارش پلیس 110 تماس بگیرید
و درخواست نامه برای پزشکی قانونی را نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید شکایت کنید اول برید پزشکی قانونی

مقصود  درويشي ديوانمراد

جناب آقای مقصود درويشي ديوانمراد :

سلام
میتوانید از فیلم ضبط شده دوربین محل در صورت وجود استفاده کنید و اگر دلیلی جهت اثبات نداشتین متوسل به سوگند متهمین بشین

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
با گواهی پزشکی قانونی شکایت را پبگیری کنید
موفق باشید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
شکواییه تخصصی تنظیم گردد
به پزشکی قانونی معرفی خواهید شد

گلچهر تدین

گلچهر تدین :

با سلام
پس از طرح شکایت کیفری می توانید تقاضای بررسی فیلم دوربین های مداربسته را نمایید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برادر شما با نامه کلانتری در اسرع وقت به پزشکی قانونی مراجعه نمایند تا آثار ضرب و جرح ضبط و ثبت شود.
سپس به استناد نامه پزشکی قانونی و دیگر ادله و امارات مانند دوربین مداربسته نسبت به شکایت اقدام نمایند.

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

باسلام
جهت اطلاعات جزئی تر پرونده و دریافت مشاوره تخصصی و کارآمد لطفا تماس تلفنی برقرار بفرمائید.