مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه سهم الارث از مادر

سلام دوستان مادر من اسم من رو از شناسنامه پاک کرده و میخوام دادگاهی کنم و من رو از ارث منع کرد و همه اموال خودش رو به اسم فرزند دوم از ازدواج دوم زده هیچی مادری در حق من نکرده تورو خدا کمکم کنید باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
مشخصات در اداره ثبت احوال وجود دارد

ما قانونی مبنی بر محرومیت از ارث نداریم

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که مادر شما زنده باشد و اهلیت مدنی داشته باشد هرگونه دخل و تصرفی در اموالش می‌تواند انجام دهد و شما نمی‌توانید مانع شوید و در این خصوص ارث متصور نیست زیرا مادر زنده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون مادر نمی تواند اسم فرزند را از شناسنامه خود حذف نماید مگر شما فرزند واقعی ایشان نباشید
مادر نمی تواند فرزند را از ارث محروم نماید
ولی میتواند اموال خود را به دیگران انتقال بدهد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دادخواست اثبات نسب
ولی اگر اموالش را بنام کسی زده دیگه ارثی برای شما نمیمونه

سعید پارسائی فر

جناب آقای سعید پارسائی فر :

کسی نمی تواند اسم کسی را از شناسنامه پاک کند
مگر دعوای نفی ولد صورت گیرد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
هر شخص در زمان حیات حق هر گونه نقل و انتقال و تصرف در اموال و دارایی های خود را دارد امکان حذف نام فرزند از شناسنامه وجود ندارد همچنین محرومیت از ارث نیز اصلاح اشتباهی است که بین مردم رواج پیدا کرده است .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام پدر و مادر افراد قبل فوت می‌توانند مانند هر شخص زنده دیگری با هر گونه با صلاح بدانند با اموال خود رفتار کنند و نمی‌توان از این بابت کار قانونی آنجا داد . چیزی تحت عنوان منع از ارث وجود ندارد

یک وکیل

به نام خدا. باسلام. گزارش اولیه کلانتری درخصوص سرقت مقرون به آزار باسلاح سرد جز ادله اثباتی است . درصورتی که تا حال حاضر شکایت رسمی در مرجع انتظامی یا از طریق دفاترخدمات الکترونیک قضایی انجام نداد باطرح شکایت علیه سارقی که شناسایی شده وارجاع به دادسرای محل وقوف جزم از طریق شعب دادیاری یابازپرسی پیگیر شکایت شوید و دستور جلب سیار با اذن ورودبه محل سکونت واختفا سارق را اخذ واز طریق کالانتری محل سرقت باشناسایی سارق اقدام به جلب سارق و معرفی به شعب صادرکننده جلب اقدام به تعقیب روند پرونده کنید.

گلچهر تدین

گلچهر تدین :

با سلام
در صورتی که اموال در زمان حیات مالک و در کمال صحت و سلامت عقلی منتقل شده باشد امکان اقدام قانونی وجود ندارد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اولاً تا زمانی که مادر در قید حیات باشند سهم‌الارث منتفی است و مادر شما اختیار اموال خودشان را دارند و به هر شخصی که مایل باشند می‌توانند انتقال دهند.
دوماً چیزی به عنوان محرومیت از ارث در قانون وجود ندارد.
سوماً امکان حذف نام فرزند از شناسنامه وجود ندارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با این توصیفات حذف نام از شناشنامه غیر ممکن است مضافا اینکه در زمان حیات میتواند تمام اموالشان را بنام شخص دیگری بزنند منعی ندارد

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

ازلحاظ قانونی امکان محرومیت از ارث وحذف اسم ازشناسنامه وجود ندارد احتمالا ایشان شما راصرفا تهدید نموده ازوی دلجویی کنید

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

ازلحاظ قانونی حذف اسم تزشماسنامه ومحرومیت الارث ممکن نیست

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

باسلام
جهت اطلاعات جزئی تر پرونده و دریافت مشاوره تخصصی و کارآمد لطفا تماس تلفنی برقرار بفرمائید.

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سلام نیاز به مشاوره تلفنی دارد