مشاوره حقوقی رایگان - میزان جریمه 2 تا تلویزیون و 3 تا جاروبرقی بوش

سلام ما از مسافرت هنگام برگشت دو عدد ال ای دی و 3 تا جاروبرقی بوش محصول مشترک برای مصرف شخصی خریداری کردیم و در راه به عنوان کالای قاچاق ماشین و وسایل را توقیف کردند الان چطور می‌توانیم از ماشین رفع توقیف کنیم و کالاهای خریداری شده را پس بگیریم قاضی گفته باید منتظر جواب گمرک باشیم از کجا جواب گمرک را پیگیری کنیم ممنونم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجعی که دستور توقیف داده موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست حضوراً موضوع را پیگیری نمایید یا منتظر بمانید زمانبر است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید به استناد فاکتور خرید از محل معامله درخواست آزادی وسایل را نمایید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

جواب گمرک به دست قاضي میرسد نه شما‌؛ اگر تعداد کم بوده احتمالا ماشین ر فع توقیف می شود اما کالاها جزای نقدی دارد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
از طریق شعبه ای که اقدام به دستور توقیف نموده باید پیگیری نمایید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق مرجع توقیف کننده پیگیری کنید
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

پرونده باید در شعبه مورد نظر مطالعه دقیق و سنجیده شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکیبا باشید تا پاسخ گمرک به مرجع قضایی داده شود.