مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت توقیف خودرو از صاحب بار قاچاق

سلام. الان حدود یک ماه و نیم ماشین بنده را با بار قاچاق گرفتن که بنده در جریان اینکه این بار قاچاق است نبودم بنده میتونم شکایت کنم و ضرری که صاحب بار به بنده زده را ازشون بگیرم چون تنها منبع درآمد بنده همین ماشین است؟ ممنونم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ امکان‌پذیر است.
از همین سوی دادخواست به خواسته مطالبه خسارت را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطابق قاعده لاضرر و مسؤلیت مدنی امکان مطالبه خسارات وارده وجود دارد