مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

با سلام بنده کارمند قراردادی پلیس راه بودم حدود 18سال سابقه دارم طی گزارشی از حفاظت نیروی انتظامی روی فقط یه شماره حساب که طرف هم شاکی نبود لغو قرارداد شدم بدون هیچ مدرکی دادگاه هم رای به اخراج من نداده اما حفاظت مرا تایید نمی کنند در صورتی که فرزند جانباز هستم وطبق بخشنامه سال 1400باید رسمی می شدم نه لغو قرارداد الان تکلیف بنده چیست

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری می توانید شکایت خود را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید موضوع را از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع مشمول قوانین استخدامی و تخلفات حین خدمت در سازمان مربوط است

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر رشوه گیری در دادگاه نظامی تعقیب نشده، می توانید به دیوان عدالت شکایت ببرید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شکایت به هییت رسیدگی به شکایات کارکنان در ستاد ناجا

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق دیوان عدالت اداری میتوانید موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق دیوان عدالت اداری اقدام به شکایت نمائید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید