مشاوره حقوقی رایگان - سرقت موتور سیکلت

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما موتور سیکلت بنده حدود سه سال خورده ای میشه سرقت شده از شهر خودم گرگان اعلام سرقت هم شده بعد در تاریخ 14فروردین امسال ساعت 9/5دقیقه صبح پیامک جریمه اومده برام به همون شماره پلاک بعد اینکه از افسر راهنمایی رانندگی سوال کردم و بعد استعلام گرفت ایشون گفتن که در استان گیلان تردد دارد بنده چه کاری باید انجام بدم لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

برو همون راهنمایی رانندگی تقاضای توقیف پلاک بزن

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق پلیس راهور اقدام نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مراجعه به پرونده شکایت و پیگیری در دادسرا که نامه بدهند به راهور گیلان

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اگر قبلا شکایت کرده اید تقاضای نیابت قضایی کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
از طریق پلیس راهور و آگاهی واحد سرقت پیگیری نمایید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع را به استناد همین پیامک و جریمه مذکور تامین دلیل کیفری نموده و طرح دعوای استرداد موتور سیکلت فوق را نمایید