مشاوره حقوقی رایگان - خانه اجاره ای

سلام درود بر شما من دو سال پیش خانه ای اجاره کردم اما سال دوم دیگه قرارداد ننوشتیم و همونجا موندم که صاحب خونه سه ماه قبل از تمام شدن یک سالمان زنگ زد گفت ده روز دیگه بلند شید من ازدواج کردم خودم میخام بشینم. خلاصه ما هم اینکارو کردیم هشت روز بعد که مهلت ده روزه تمام میشد به ما گفتن بمونیدو جور نشده ماهم جای دیگه ای خانه گرفته بودیم و گفتیم نمیتونیم. خلاصه تسویه گرفتیمو دادیم بهشون و پول پیش مارو نداشتن ماهم گفتیم عیب نداره هر وقت مستاجرگرفتین بدین. یکماه گذشت تا سه روز پیش گفت من مستاجر گرفتم پس فردا پولتونو میدم و بابت این یک ماه که خونم خالی بوده از رو پول پیشتون کم میکنم گفتم که نمیشه ما خونرو همون ماه پیش دادیم و تسویه گرفتیم نمیشه که ما اصلا تو این خونه نبودیم. خلاصه به زور سه میلیون از پول ما برداشته. چکار کنیم به نظرتون میشه گرفت پولو ؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که اثبات نمایید توافق بر تخلیه شده و ایشان متعهد به استرداد ودیعه گردیده بنابراین حقی برای موجر متصور نیست و می‌بایست کل ودیعه را مسترد نماید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

نیاز به راهکار تلفنی هست بسته به دلایل شماست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ایشان حق همچین کاری ندارد شکایت کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان مطالبه از طریق شورای حل اختلاف خواهید داشت‌

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام این سوالات نیاز به توضیح و بررسی مدارک دارد در صورت تمایل وقت مشاوره بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست در اینجا دادخواست بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما ابتدا اظهارنامه برای ایشان ارسال نمایید
و دادخواست مطالبه وجه و خسارات را اقامه نمایید