مشاوره حقوقی رایگان - کسر مالیات از حقوق

سلام
من برای شرکتی نزدیک به 3 ماه کار میکنم.
هنوز باهام قرارداد نبستن و حقوق پرداختی رو 9 میلیون اعلام کردن ولی پرداختیشون 8 میلیون و 100 بوده و گفتن 10 درصد به خاطر مالیات کم شده.
همچنین بیمه هم نیستم.
آیا از حقوق زیر 10 میلیون مالیات کسر میشه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع مشمول قوانین استخدامی و تعهدات طرفین است لذا هرگونه دریافت حقوق کمتر از میزان اعلامی اداره کار تخلف است می‌توانید پیگیری فرمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید در اداره کار شکایت کنید حقوق خود را به صورت کامل دریافت کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر بیمه نشدید چرا مالیات کسر شده است خیر صحیح نیست

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
اقدام شرکت قانونی نیست نهایت کسری 5 درصد خواهد بود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام حقوق وزارت کار می‌بایست به شما تعلق بگیرد بهتر است به وزارت کار مراجعه نمایید و با کارشناسان مربوطه صحبت نمایید