مشاوره حقوقی رایگان - فک رهن خودرو

سلام وقت به خیر
بنده سال گذشته خودرویی خریداری کردم که قبلا در رهن شرکت فروش خودرو بوده است هنگام خرید نامه فک رهن صادره شرکت را به انضمام وکالت تعویض پلاک از فروشنده تحویل گرفتم حالا که برای تعویض پلاک اقدام کردم گفتند از دی ماه 1402 فک رهن سیستمی شده و با نامه ‌انجام نمیشه و این پروسه یک ماه زمان میبرد و متاسفانه از تاریخ اعتبار وکالت تعویض میگذره.جایی هم ندیدم این قانون جدید اعلام شده باشه . چه کاری میتونم انجام بدم
ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

با توجه به اینکه موضوع از اراده شما خارج بوده در صورت اتمام مهلت وکالت فروشنده ملزم به ارائه وکالت جدید است

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

پروسه اداری هست و کاریش نمیشه کرد مگر اینکه همون نامه را از سیستم بزنن در قالب دستور قاضي

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست مجدد وکالت بگیرید یا از طریق دادگاه اقدام کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

یا باید وکالت‌نامه را تمدید کنید و یا مالک را زمان تعویض پلاک همراه خود ببرید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
برای تعویض پلاک نیاز به تمدید مهلت وکالت خواهید داشت با مالک صحبت نمایید یا از طریق دادگاه پیگیر شوید.