مشاوره حقوقی رایگان - دریافت پول نقد برای فک رهن

سلام ، بنده توسط واسپاری... و سازمان بازنشستگی خودرو دریافت و تسویه حساب نمودم ، ایران خودرو طی پیامی من را به نمایندگی جهت فک رهن راهنمائی کرد ، پس از بررسی اعلام نمودند بدهی نداری و جهت انجام امور باید دویست هزار تومان نقد بدی و پس از انجام امور یکصد و پنجاه هم بریزی به حسابی که اعلام می‌شود، بنده به گرفتن پول نقد مشکوک و نپرداختم، به من هم گفتن جهت انجام هزینه ها ولی شماره حسابی اعلام نکردن ، خلاصه پول نقد را نپرداختم و چون خیال فروش ماشین را هم که ندارم ، کار را معطل گذاشتم ، بفرمائید آیا چاره ای به جز پرداخت پول نقد ندارم؟ ممنون میشم از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

پرداخت نکن ولی ولش هم نکن چون سند خودرو نیاز است برای شرکت واسپاری اطهارنامه رد کن و یک هفته مهلت جهت تحویل سند بده والا از شرکت شکایت خواهی کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
پرداخت کنید ولی ضمن اظهارنامه و همراه با حضور شاهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

درحضورشاهدپول را پرداخت کنیداازآنهارسیدبگیریدسپس پیگیری لازم جهت فک رهن نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

توافقی است اما اگر پول نقد می دهید حتما صورتجلسه شود و رسید بگیرید