مشاوره حقوقی رایگان - فک رهن خودرو در شهر دیگر

سلام وقت بخیر ماشین ام وی ام از یک شهر دیگر خریدم الان واسه تعویض پلاک مشکل فک رهن دارد و تسویه شده ولی انگار فک رهن نشده آیا تو شهر خودم میتونم به نمایندگی ...خودرو مراجعه کنم فک رهن انجام میشود یا همون نمایندگی که خودرو خریداری شده باید بروم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به هر یک از نمایندگی‌های مجاز در سراسر کشور می‌توانید مراجعه و فک رهن نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولاً امکان‌پذیربه نمایندگی مراجعه کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ایا تسویه شده و فقط باید فک رهن شود؟ از همان نمایندگی خودش با وکالتی که دارید اقدام کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
قابل اقدام است از نمایندگی که خریداری شده ترجیحا پیگیری شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آری؛ این موضوع از طریق هر یک از نمایندگی‌های مجاز سطح شهر قابل پیگیری است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

منعی ندارد شما می‌توانید در همان شهر خودتان اقدام نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
فک رهن از طریق شرکت خودرو ساز انجام می‌شود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به نمایندگی های مربوطه مراجعه کنید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

باسلام
جهت اطلاعات جزئی تر پرونده و دریافت مشاوره تخصصی و کارآمد لطفا تماس تلفنی برقرار بفرمائید.