مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از نمای ساختمان همسایه

سلام و عرض ادب خدمت وکلای گرامی،
همسایه جنوبی در مجاورت حیاط بنده ساختمان هفت طبقه ساخته هیچ نمایی حتی ملات سیمان هم روی دیوار مشرف به حیاط من نزده. چندین بار مراجعه به شهرداری و نظام مهندسی هم نتیجه ای نداشته است.
آیا امکان به نتیجه رسیدن از طریق شکایت قضایی در دادگاه وجود دارد؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید از طریق دادسرای عمومی و انقلاب شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید تامین دلیل شود ا کارشناس در این خصوص نظر دهد اگر نظر کارشناس مساعد بود می‌توانید دادخواست مرتبط با آن را ارائه دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آری؛ شما می‌توانید شکایت نمائید لیکن نتیجه قابل پیش‌بینی نمی‌باشد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام شما نمی‌تونید صرفا یر اساس اینکه ساختمان مجاور شما نما ندارد مثل سنگ های گرانیتی از ساختمان شکایت کنید چرا که در ایمنی شما دخیل نیست

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان طرح دعوا وجود دارد ولیکن نتیجه قابل پیش‌بینی نیست.