مشاوره حقوقی رایگان - مختومه شدن پرونده در سامانه ثنا

با سلام در شورای حل اختلاف پرونده مزاحمت ملکی دارم روز دادگاه طرفین که من از آن ها شاکی بودم حضور پیدا نکردند با تماس قاضی هم آن ها حاضر نشدند و قاضی قرار شد پرونده را به دادسرا ارجاع دهد تاریخ دادگاه 14/12/1402 بوده ولی تا به حال ابلاغیه ای که پرونده به دادسرا ارجاع شد نیامده به شورا مراجعه کردم می گویند فرستادیم دادسرا ولی در ثنا در قسمت خلاصه پرونده 4 مورد ذکر شده اولی ثبت مزاحمت ملکی و دومی ابلاغیه و سومی ابلاغیه و چهارمی پرونده مختومه شده است آیا واقعا پرونده مختومه شده من که رضایت ندادم و قرار بود به دادسرا ارجاع داده شود حالا چکار کنم؟ سپاس

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

پرونده با کسر آمار از شورای حل اختلاف مختومه شده منتظر ابلاغ حضور در دادسرا باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از طریق سامانه می‌توانید پرونده خود را پیگیری نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
با ارسال پرونده به دادسرا پرونده در شورای حل اختلاف مختومه می گردد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
حضورا پیگیری کنید مختومه شدن دلیل بر رضایت نمی شود گاها بعلت عدم پیگیری هم میتواند مختومه شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرونده در شورای حل اختلاف مختومه شده است لیکن با ارجاع پرونده به دادسرا، رسیدگی صورت خواهد پذیرفت.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از قسمت اطلاع رسانی پرونده روند کار را چک کنید اگر جرم مربوطه قابل گذشت باشد با گذشت شاکی خصوصی مختومه می‌شود در غیر این صورت پرونده ادامه دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق سامانه می‌توانید پرونده خود را پیگیری نمایید با ارسال پرونده به دادسرا پرونده در شورای حل اختلاف مختومه می گردد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
شورای حل اختلاف جهت صلح و سازش است
انجام نگیرد به دادسرا ارجاع خواهد شد