مشاوره حقوقی رایگان - توقیف و بروزرسانی قیمت سکه مهریه

من بابت مهریه باغ همسرم رو توقیف کردم و مزایده انجام شد همان روز قیمت سکه تعیین شد ولی چون کسی برای خرید نیومد مجبور شدم خودم ملک رو بردارم بعد گفتن قانون اینه اگر خود طلبکار ملک رو بردارد به بدهکار 2ماه فرصت میدهند تا اگر بتونه بدهی رو پرداخت کنه
الان ایشون ملک رو نخواست ولی قیمت سکه از دوماه پیش به قدری بالا رفته که تفاوتش با رو مزایده یک ونیم میلیارد شده میشود دوباره قیمت بدهی رو بروز کرد؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

عملیات مزایده با نرخ معین مشخص شده و عدول از آن ممکن نیست بهتر است این مال نقد را از دست ندهید. برای مابقی سکه‌ها به نرخ روز محاسبه پرداخت خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مزایده به صورت قانونی صورت گرفته است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر شما ملک را قبول کردید چنین امکانی نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما ملک را بجای سکه پذیرفته‌اید فلذا امکان بروزرسانی وجود ندارد.