مشاوره حقوقی رایگان - سختی کار و مریضی به جهت نوع شغل

سلام و عرض ادب
بنده از سال 1402 به عنوان کارشناس حراست در یکی از شهرداری‌های کوچک استخدام شده ام و به جهت تنش و استرسی که در این شغل برای من پیش آمده دچار استرس و اضطراب مفرط شده ام و حالت افسردگی به من دست داده است و از سال 1395 قرص های ضد اضطراب و افسردگی می خورم آیا با درخواست سختی کار من موافقت می شود؟ چطور میتوانم این موضوع رو اثبات کنم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به نظریه کمیسیون پزشکی در این خصوص دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست نظر کمیسیون پزشکی در اینجا گرفته شود

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

شما درخواست کنید بررسی میکنند نتیجه قابل پیش بینی نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

همه چیز بستگی به نظر کمیسیون پزشکی دارد بهتر است مدارک پزشکی خود را و شرحی مختصر از بیماریتان مطرح کنید تا بررسی شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی به نظریه کمیسیون پزشکی دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
وضعیت روحی شما بایستی به تأیید کمیسیون پزشکی برسد.

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

باسلام
جهت اطلاعات جزئی تر پرونده و دریافت مشاوره تخصصی و کارآمد لطفا تماس تلفنی برقرار بفرمائید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید نوع شغل شما در کمیته تعیین مشاغل سخت و زیان‌آور بررسی گردد