مشاوره حقوقی رایگان - حمل و نگهداری مواد مخدر به زندان

سلام من مامور زندان به جرم حمل و نگهداری 200گرم شیشه به زندان به مدت 15سال ویک روز و به پرداخت 150میلیون جریمه متهم شده ام سوال این یک روز یعنی چه و یعنی باید آن 15سال را بکشم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

همان یک روز مجازات شما را مشمول ماده 302 جرام دادگاه کیفری 1 می‌نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام همان یک روز یعنی یک روز بیشتر از 15 سال قوانین است که رسیدگی شده به خاطر اینکه مجازات شما را به درجه بالاتر ارجاع می‌دهد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

یک روز برای این است که طبقه مجازات شما بالاتر ازطبقه ماقبل خود تشخیص داده شده

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
فلسفه آن 1 روز این است که درجه مجازات شما افزایش پیدا نماید.

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

باسلام
جهت اطلاعات جزئی تر پرونده و دریافت مشاوره تخصصی و کارآمد لطفا تماس تلفنی برقرار بفرمائید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان استفاده از نهادهای ارفاقی وجود نخواهد داشت
ولی امکان عفو وجود دارد اگر شما شرایط عفو را داشته باشید