مشاوره حقوقی رایگان - اقرار به دریافت ثمن معامله

با سلام من یک قطعه زمین مسکونی به مساحت سیصد متر مربع را در تاریخ 1396/09/04 مطابق با یک فقره مبایعه نامه از اقای س خریداری کردم و ایشان در تاریخ 1397/05/15 در پشت برگه مبایعه نامه اقرار داشته من تمام مبلغ زمین به مبلغ یکصد و بیست میلیون تومان را از اقای ر گرفتم و در تاریخ 1397/05/20 در محضر حاضر و سند را امضا می کنم و انرا امضا و اثر انگشت کرده است و شخص بنگاه دار هم به عنوانه شاهد امضا کرده است ایا همین اقرار در دادگاه معتبر است/ و نیاز به اقدام دیگری هست ؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام بله خوبه اگه نمیاد محضر یه دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی علیه او بدید
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.بله کافی است اما زمان انتقال سند را در نظر داشته باشید.لطفا توضیح دهید که آیا زمان مشخصی را برای انتقال سند در قولنامه تعیین کرده اید یا خیر؟در صورت تمایل می توانید تماس حاصل فرمایید.صادقی زاده وکیل