مشاوره حقوقی رایگان - دریافت ثمن معامله بعد از چهار سال روند قضایی

سلام.
بنده فروشنده ملکی بودم که البته بلافاصله اعلام فسخ به جهت غبن افحش کرده بودم و در محضر اعلام کردم که به دلیل روند قضایی اعلام فسخ نمی توانم مبلغ مابقی ثمن را از خریدار بگیرم. رای در بدوی و تجدیدنظر به نفع من داده شد. اما طرف مقابل توسط ماده 477 رای را 180 درجه تغییر داد و فسخ را باطل کرد . اکنون باید ملک را تحویل دهم. حالا مبلغ ثمن معامله چطور محاسبه می شود چون 4 سال گذشته و ارزش پولی که باید به من بدهد بسیار نازل شده است.
آیا چون او مبلغ را به صندوق دادگستری واریز نکرده و پیش خودش بوده و با آن کار کرده می توانم به دلیل خسارتی که به ارزش ثمن معامله رسیده مبلغ به روز دریافت کنم ؟ یا باید همان مبلغ بسیار نازل 4 سال پیش را دریافت کنم ؟ چون به جهت قضایی قادر به دریافت مبلغ نبودم و حتی رای هم به نفع من بوده است و قاعدتا نمی توانستم مبلغ را بگیرم.

پاسخ ها :

دریافت ثمن معامله