مشاوره حقوقی رایگان - طبقه بندی مشاغل

شرکت ما طرح طبقه بندی اجرا نکرده و اومدن یک قانون خود کارگزینی برای حقوق درست کرده بنده اگر شکایت کنم میتونن اخراجم کنن یا قانون کار از من حمایت میکنه سیصد تا کارمند داره و قانون برا خودشون درست کردن به هر کی دلشون بخاد بیشتر میدن و تاسیسات شامل سختی کار هست

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، شکایت از کارفرما دلیل قانونی اخراج نیست، باید مدارک استخدامی و قرارداد کاری شما و نوع شرکت بررسی شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شکایت کنید ، هر شرکت تا حدودی میتواند برای خود دستورالعمل تهیه کند اما نباید برخلاف مقررات امری باشد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان پیگیری از طریق اداره کار خواهید داشت.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله از طریق اداره کار اقدام کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

قابل شکایت است ولیکن احتمال مخاطره برای شما است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما می‌توانید از طریق اداره کار اقدام به شکایت نمائید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هرگونه تظلم خواهی علیت ادارات دولتی از طریق دیوان عداات اداری متصور است