مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل سهم ارث

یک باب نانوایی در سال 80 کرایه کردم به دلیل تازه ساز بودن شهرک وکمی جمعیت رونق نگرفت و با بدبختی پس دادم .موجر از من شکایت کرد و چون با پدرم درگیر بودم و خانه پدری رو ترک کردم احضاریها به من ندادند و بی خبر بودم تا سال 1402 که متوجه شدم سهم ارث من رو سال 95 مزایده گذاشته و خودش در مزایده خریده و العان درخواست اجرت المثل کرده .

اصلا کل شکایت من ماندم بابت چی بوده هیچی دردستم نیست جز 4برگه احضار 18 /1 برگه انحصار وراثت که شاکی گرفته و برگی مزایده ای که برنده شده
رو از ثنا گرفتم سایر برگهای دادگاه که محکوم شدم و شکایت از چه بابط بوده رو نمی دونم
لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام این سوالات نیاز به توضیح و بررسی مدارک دارد در صورت تمایل وقت مشاوره بگیرید

علی اکبر سالمی

جناب آقای علی اکبر سالمی :

تشریف ببرید شعبه صادر کننده رای و پرونده خود را مطالعه کنید تا از موضوع مطلع شوید..

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

حضوری به شعبه مورد نظر مراجعه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
یا از طریق سایت عدلیران از طریق سامانه اطلاع‌رسانی پرونده مطلع شوید یا اینکه برای پیگیری به شعبه مربوطه مراجعه بفرمائید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درصورتی دلیل حقوقی مبنی بر بیحقی خواهان دارید میتوانید ابطال مزایده بخواهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
به وکیل مراجعه نمایید تا ‌موضوع بررسی گردد
با شرایطی امکان ابطال مزایده وجود خواهد داشت