مشاوره حقوقی رایگان - رد دادخواست

سلام وقت بخیر

دادخواست مطالبه تاخیر تادیه پرداخت چک داشتم که مقوم به 21 میلیون کرده بودم ولی این پیامک برای من اومد. دادخواست در زمان 1403/01/15-15:11 از دادگاههاي حقوقي مجتمع قضايي امام خميني شهرستان مشهد به_ به دلیل ( خواسته به مبلغ واقعی تقویم شود.) برگشت داده شد

ولی تاخیر تادیه چک چون شاخص تورم 403 نیومده قابل محسبه نیس و همچنین حدودی با سایت محاسبه میکنم حدود 20 میلیون میشود ولی من به بیشتر از 20 میلیون مقوم کردم که مشکلی پیش نیاد حالا باید چیکار کنم هزینه دادخواست از بین رفته و باز باید دادخواست جداگانه بدم یا امکان پیگیری هست؟

پاسخ ها :

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

باید خسارت تا روز تقدیم دادخواست محاسبه و به همان مبلغ خسارت تقویم شود. هزینه دادخواست رد شده قابل مطالبه نیست.اما دادخواست شما رد نشده و برگشت شده یعنی بعد از اصلاح مجددا می تونید همون دادخواست رو ارسال کنید