مشاوره حقوقی رایگان - کارآموز وکالت هستم

باسلام وقتتون بخیر ، یک دادخواست بدوی ارسال کردم ولی متأسفانه پیامکی اومده که بدلیل بند اول از ماده 6 تشکیل مجتمع قضایی تخصصی دعاوی تجاری ،به دادگاه تجاری ارسال شود از واحد قضایی برگشت داده شد ، الان می خواهم پیگیری کنم نمی دونم کدوم قسمت با مراجعه کنم ، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید ، با تشکر

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام دادخواست به دفتر خدمات قضایی برگشت داده شده، میتوانید از دفتر خدمات قضایی درخواست ارسال صحیح دادخواست را داشته باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع از طریق شعبه به شما ابلاغ خواهد شد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در صورت برگشت دادخواست بر اساس کد رهگیری آن و تاریخ ثبت دادخواست می‌توانید از طریق دفتر خدمات قضایی به شعبه‌ای که مورد نظر قاضی است ارسال نمایید تا رسیدگی انجام شود

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

وارد ثنا بشوید و در قسمت دادخواستها برید همان دادخواست را پیدا کنید رفع نقص کنید و مجدد ارسال کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام

سوال شما ناقص است

ظاهرا شما دادخواست خود را اشتباه مطرح کرده اید

طبق قانون ما دیگر دادگاه تجاری نداریم

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به دفتر خدمات قضایی یا کارتابل خودتان رجوع نمایید و در قسمت تعیین محل دادگاه، مجتمع قضایی تخصصی رسیدگی به دعاوی تجاری را انتخاب نمایید . محل مجتمع خیابان مطهری خیابان کوه نور

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اینترنت محل دادگاه تجاری شهر خود را سرچ کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

دفتر خدمات الكترونيك رفع نقص نماييد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

هم از طریق خودکاربری و هم از طریق دفتر خدمات قضایی می‌توانید اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به دفتر خدمات قضایی مراجعه نمایید دادخواست به آن دفتر برگشته است و می‌توانید از آن طریق مجدداً اقدام کنید