مشاوره حقوقی رایگان - وثیقه مواد مخدر

سلام برادرم حالش بخاطر مصرف مواد بهم خورده وداخل ماشینش مواد بوده بعداز بیمارستان اونو کلانتری بردن وبعداز اون ماشینش رو نگه داشتن وخودش رو آزاد کردن تا روز دادگاه مگه میشه قبل از دادگاه رفتن وثیقه گرفته بشه اونم ماشین که بنام خودش نبوده و اینکه بخاطر یک گرم سه سال داده که چون تجدیدنظر خارج موعدگذاشته خودقاضی پرونده تایید نکرده واجرای احکام رفته کاری میشه کرد

پاسخ ها :

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام بله نیاز به توضیح بیشتری دارد تماس بگیرید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
مدارک و مستندات و رای دادگاه نیازمند بررسی است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
رأی قطعی شده است و قابلیت اجراء پیدا نموده است فلذا برادر شما در این مرحله از نهادهای مرتبط با تخفیف و تبدیل مجازات بایستی بهره‌مند شود.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سوال شما کلیست برای مشاوره باید سوال رو واضح مطرح کنید در خصوص وثیقه ظیفه گرفتن آن به عهده دادگاه است و کلانتری به هیچ عنوان نمی‌تواند وثیقه دریافت نماید در خصوص خودرو نیز با توجه به اینکه میزان مواد یک گرم بوده است ودرو می‌بایست آزاد شود در خصوص محکومیت به سه سال زندان اگر عذر موجه داشته باشد که در مهلت قانونی اقدام نکرده است ی‌تواند با مدارک لازم دادخواست تجدید نظرخواهی به موجب ماده 432 از قانون آیین دادرسی کیفری مطرح نماید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

رای قطعی لازم الاجراست، مالک خودرو اعتراض به توقیف خودرو نموده و درخواست آزادی نماید