مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر شیشه

میخواستم بدونم برای 30سانتی گرم شیشه که از ماشینم پیدا کردن وبعنوان مصرف کننده قید شده وثیقه یا ضامن نیاز هست یا نه

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله وثيقه نياز داريد و جريمه دارد

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

بله برای تمامی اتهامات در دادسرا قرار تامین صادر میشود که معمولا اخذ وثیقه هست.

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

برای افرادی که اولین بار است که دستگیر شده اند مجازات مصرف شیشه 50تا 74ضربه شلاق و جریمه نقدی دو تا ده میلیون ریال است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام.تشخیص قاضی رسیدگی کننده ملاک عمل است .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

جرمی ست با مجازات سنگین لذا به فکر وثیقه باشید..