مشاوره حقوقی رایگان - هروئین

سلام کسی که بابت هروئین تقریبا 18 گرم اینا گرفته شده باشه و براش حبس بریده شده باشه ولی یک ماه فقط حبس رو رفته باشه بعد با قید وثیقه آزاد شده باشه هرسری به بهانه مختلف نخواد بره وفقط درخواست لایحه بده مجازاتش چی هست و تکلیف وثیقه گذاشته شده چی میشه

پاسخ ها :

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

از امتیازات مرخصی یا آزادی مشروط و یا پابند نمی تواند استفاده کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
حتما در جلسه دادرسی شرکت نمایید
و دفاعیات خود را بیان نمایید و ممکن است مشمول تخفیف مجازات شوید

و در صورت عدم حضور در جلسه دادرسی ممکن است مجازات سنگین تری صادر گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه طبق قانون مجازات تعیین خواهد کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر به صورت غیرقانونی حضور پیدا نکنند و از تخفیفات و جرایم قانون بهره مند خواهند شد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

علاوه بر ضبط ‌وثیقه عدم مراجعه و غیبت نوعی فرار از زندان محسوب و جرم است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
حتما در جلسه شرکت کند و حتما لایحه دفاعیه قوی با خودش ببرد احتمال تخفیف وجود دارد
در صورت تمایل با بنده در ارتباط باشید