مشاوره حقوقی رایگان - یک واحد هوایی ساختمانی را خریداری کردم

یک واحد طبقه سوم راخریداری کردم سال99 ولی مالک شرایط رامهیا نکرد جهت ساخت و جریمه تاخیر نوشته شده روزی 300 هزار تومان از روز قرارداد ولی تا به الان ساختمان تکمیل نشده ودر حال ساخت است به دلیل پول نداشتن مالک و درحال ساخت است ولی تکمیل نیست و متوجه شدم با شش دانگ زمین دریافت وام کردند و به من ندادند مبلغ وام را و می‌گویند در ساختمان خرج کردم میتوانم مبلغ وام واحد خود رابگیرم و درخواست مبلغ تاخیر را داشته باشم ؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آری؛ چرا که در حقیقت طبقه سوم در مالکیت شماست و از مزایای آن برای أخذ وام استفاده نموده است مگر اینکه در قرارداد، شرطی خلاف این امر درج شده باشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما مطابق قرارداد خود می‌توانید وجه الاتظام را مطالبه کنید و الزام ایشان را از دادگاه بخواهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع مشمول قرار پیش فروش ساختمان و نحوه اجرای تعهدات و ضمانت های عدم انجام تعهد و تخلفات در قرارداد است