مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو شخص ثالث به علت اتهام سرقت شخص دیگری

با سلام
من تعمیرکار ماشینهای اداری میباشم.طبق قرارداد شفاهی با کارفرما که شرکت تعمیر ماشینهای اداری دارد و طی یک معرفی نامه که ایشان تنظیم نمودن و من امضا کردم به عنوان نماینده شرکت در یک بیمارستان دولتی مشغول به تعمیر شدم.به علت تسویه حساب نکردن کارفرما به مدت 3 سال و مبلغ 150 ملیون تومن بدهی ایشان به من از کار انصراف دادم.قبل از ترک کار به گفته کارفرما تعدادی پرینتر که متعلق به شرکت بود و به طور اجاره ای نزد بیمارستان امانت بود و لوازم دولتی با کد اموال دولتی هم حتی نبود از بیمارستان خارج و به تعمیرگاه شرکت انتقال دادم.حالا ایشان ادعا میکنن که اطلاعی نداشته و من مرتکب سرقت شدم. هدف و نیت ایشان فقط نپرداختن طلب بنده میباشدو پاپوش و افترا زدن به جهت خراب نمودن وجه کاری و زیر سوال بردن سابقه طولانی کاری من است..بیمارستان به علت نداشتن آدرس از روی پلاک خودرو که متعلق به همسرم میباشد آن را توقیف و به پارکینگ منتقل کرده است.چگونه می‌شود خودرو از توقیف خارج شود؟ آیا بیمارستان می‌تواند خودرویی که متعلق به کس دیگر میباشد توقیف کند؟ شکایت علیه من صورت گرفته. چرا خودروی شخص ثالث را توقیف کنند؟ پلاک به نام همسرم میباشد.به عنوان مهریه به نام ایشان گردیده است چندین سال پیش. فیلم دوربین‌های امنیتی موجوده که بدون هیچ درگیری فیزیکی بنده داخل شده و با وجود نگهبان پرینترها را به داخل خودرو انتقال دادم.کارفرما ادعا کرده که 3 ماه قبل من انصراف دادم در صورتی که معرفی نامه هنوز باطل نشده و نزد بیمارستان میباشد.خودرو هم تنها منبع درآمد خانواده میباشد.لطفا راهنمایی و کمک کنید چطور ابن مشکل رو حل کنم؟ ممنون و مچکرم