مشاوره حقوقی رایگان - حق مسکن

سلام وقتتون بخیر
من 5 ساله ازدواج کردم و از کرج به تهران اومدم برای زندگی با شوهرم. من تو این شهر کسیو ندارم. شاغلم نیستم. نه باشگاهی میرم نه بیرون میرم نه جایی ک دوتا ادم ببینم و معاشرت داشته باشم. همسرمم چون وضع زیاد قابل قبولی نداره و کلا باید قسط بده اکثرا سرکاره. من دیگه تحمل این شرایط خیلی برام سخت شده.یعنی دیگه نمیتونم بمونم اینجا. کل روز با دختر دوسالم تنهام تو خونه. تنهایی روح و روانمو خیلی تحت فشار گذاشته. همسرمم اصلا راضی نمیشه خونمونو ببریم کرج پیش خانواده من تا حداقل من از این وضع دربیام. بهونه های مختلف میاره. میگه مادرم و بردارم تنها میمونن. یا میگه من اصلا نمیتونم کرج زندگی کنم. یا الکی میگه به محل کارم دور میشه. من میدونم ک حق مسکن با اقاست ولی خوب من چیکار کنم؟؟ ب خدا خیلی تو عذابم.میخواستم بدونم تبصره ای جیزی نیست ک دادگاه با استناد ب اون ب همسرم بگه منزلو ببریم جای دیگه
همیشه عذاب ب خاطر اعتیاد و دست بزن و فقر و این جیزا نیست. ی وقتایی ام میشه این شرایط من ک عینه جهنمه زندگیم برام

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شرایط زندگی را خودتان بایستی تغییر دهید.
خودتان می‌توانید با ایجاد تفریح و سرگرمی زندگی را تغییر دهید‌.
اگر شما به کرج هم نقل مکان نمائید اوضاع به همین منوال خواهد بود.
برای چنین شرایطی قانونگذار امری را پیش‌بینی ننموده است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما ابتدا به مشاور خانواده مراجعه کنید بعد دادگاه

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

خیر چون اختیار تهیه منزل با زوج است

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام شما و همسرتان احتیاج به مشاور خانواده دارید ،همیشه همه چیز با قانون و اجبار و فشار حل نمیشود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ملزم به زندگی مشترک هستید بنا به عقد نکاح، مگر قصد جدایی داشته باشید