مشاوره حقوقی رایگان - عدم دریافت ابلاغیه به کارفرما

سلام خدمت وکلای گرامی سایت دادراه .
کارفرما در دو استان کشور دفتر رسمی دارد و دادخواستی علیه ایشان برای حضور در جلسه اول رسیدگی اداره کار شهرستان محل پروژه به یکی از آدرس ها از طریق پست ارسال شده ولی از آن آدرس نقل مکان صورت گرفته و ابلاغیه برگشت خورده است و کلیه شماره تلفن های شخصی و سایت شرکت را پاسخگو نمی‌باشند.
سوال: اگر آدرسی در استان دیگری از کارفرما ثبت کنم و دوباره ابلاغیه صورت نگیرد میشود بار دیگر مجهول المکان بودن کارفرمارا در همان دادخواست تغییر دهیم یا دادخواست جدیدی باید ارائه کرد؟؟
. .در صورت ارائه دادخواست جدید همان خواسته های قبل را می‌شود ثبت کرد یا به علت عدم ابلاغ به کارفرما شکایت رد میشود و دیگر نمی‌توان شکایتی با مضمون قبلی ثبت کرد؟(شکایت در مورد عدم پرداخت حق بیمه و حقوق معوقه میباشد)

با سپاس فراوان

پاسخ ها :

حکیمه عطالو

سرکار خانم حکیمه عطالو :

از ثبت شرکت ها آخرین آدرس و اقامتگاه شرکت قابل استعلام است