مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

سلام. وقت بخیر
دفتر پیشخوان دولتی که کار میکردیم بسته شده و کلا مجوزش فروخته شده ... ادرس منزل و چند جای دیگه ای که از کارفرما داشتیم برای شکایت به وزارت کار ارائه دادیم ولی میگن همه شون اشتباه هست و ابلاغیه به دستشون نمیرسه ... چه کاری باید انجام بدیم تا بتونیم به نتیجه برسیم؟

پاسخ ها :

نداشتن آدرس کارفرما برای شکایت شکایت از کارفرما کارگر کارفرما