مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت تلگرامی

باسلام
یکی تو تلگرام به من پیام داد و داشت مزاحمت ایجاد میکرد بلاکش کردم دوباره با یک اکانت دیگر پیام داد و فحش داد پروفایل پورن داشت و بعدش عکسای پروفایل من رو برداشت گذاشت پروفایلش و شمارمم گذاشت یوزر نیمش و بیوش هم نوشت س ک س چت پی
میخوام بدونم میتونم از طریق فتا کاری کنم یا نه؟
هردو اکانتش مجهول بودن و شماره و آیدی نداشتن.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شکایت کنید و از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام امکان شکایت وجود دارد شما می‌توانید از طریق دادسرای جرایم رایانه‌ای شکایت نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری فرمایید

مژگان احمدی

سرکار خانم مژگان احمدی :

درود بر شما
شکایت کیفری و‌پیگیری‌موضوع از طریق پلیس فتا توصیه میشود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله میتوانید از طریق پلیس فتا اقدام به شکایت نموده و موضوع را پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

چون تلگرام بوده عملا بی فایده است ولی ر طرف مقابل را واقعا می‌شناسید و سر نخی از وی دارید حتما شکایت کیفری کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بله شکایت کیفری از طریق دفاتر خدمات قضایی

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور ارائه راهکار مناسب حقوقی مستلزم بررسی اسناد و مدارک واخذ توضیحات بیشتر می‌باشد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شکایت کنید ولی سرورهای تلگرام در ایران نیستند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

امکان شکایت وجود دارد شما می‌توانید از طریق دادسرای جرایم رایانه‌ای اقدام کنید