مشاوره حقوقی رایگان - استفاده غیر اصولی از پارکینگ

با سلام من در یک ساختمان 4 طبقه تک واحدی سنددار مالک هستم در سند من پارکینگ ثبت نشده و بقیه طبقه ها هر کدام یک پارکینگ دارند اما یکی از واحدها به جای یک ماشین چهار ماشین داخل پارکینگ می گذارد .آیا من بابت این کارشون می توانم به جایی شکایت کنم تا رسیدگی شود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر یک پارکینگ داشته باشد چنین حقی ندارد و شما می توانید مانع از پارک وی در مشاعات شوید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توانید شکایت کنیدایشان حق پارک ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر آن واحد تنها ک خودرو در پارکینگ می‌تواند پارک کند می‌تواند تحت عنوان ممانعت از حق و مزاحمت ملکی طرح دادخواست نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شکایت متصور نیست زیرا شما ذینفع در موضوع نیستید

مژگان احمدی

سرکار خانم مژگان احمدی :

درود بر شما
نظر به اینکه در سند ملکیت ملک شما بدون پارکینگ ثبت شده است با استناد به سند مالکیت حقی در این خصوص برای شما متصور نیست
ولیکن مطابق قانون تملک اپارتمان ها می توان اقداماتی را بصورت مجتمعا با همکاری سایر مالکین در خصوص رفع این موضوع انجام داد
موفق باشید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

چنانچه خودرو اضافه در مشاعات میگذارند می‌توانید پیگیری نمائید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا اظهارنامه ای در این خصوص برای ایشان ارسال و سپس اقدام به تنظیم شکواییه مزاحمت نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر پارکینگ اختصاصی ندارید پس ایشان به حقوق شما تعرضی نکرده است و باقی ساکنین که دارای پارکینگ هستن باید معترض شوند

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

استفاده از مشاعات بطور اختصاصی فقط با رضایت کلیه مالکین امکان پذیر است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام بله میتوانید تحت عنوان مزاحمت شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می‌تواند تحت عنوان ممانعت از حق و مزاحمت ملکی طرح دادخواست نمایید