مشاوره حقوقی رایگان - مبلغ سر سند

سند ملکی که خریدم با دو سال تاخیر از تاریخی که در مبایعه نامه ذکر شده آماده شده .
برای خسارت تاخیر در سند اقدام کردیم و منتظر نظر کارشناس و رای دادگاه هستیم  .
الان و در طی روند شکایت سند آماده شده ، اما نظرات کارشناس ها و رای دادگاه برای خسارت تاخیر هنوز ابلاغ نشده .

ایا الان که سند آماده هست و فروشنده میتونه چک بنده رو رو بابت سر سند به اجرا بگذارد
و بالتبع معامله رو فسخ کند
هنوز سند رو به نام ما نزده .

ما به خاطر این تاخیر دو ساله شکایت کردیم
و دادگاه منتظر نظر کارشناس ها هست بابت تاخیر سند .
در همین خلال سند ها آماده شده .
آیا باید پول سر سند رو کامل پرداخت کنیم و روند شکایت رو ادامه بدهیم؟
ایا فرایند شکایت جدا هست؟
یا اینکه میتوانیم تا اعلام نظر دادگاه از پرداخت سرسند خودداری کنیم ؟

فروشنده تهدید به فسخ معامله کرده ‌.
ایا با توجه به توضیحات بنده،  چنین حقی دارد؟

پاسخ ها :

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام خیلی درهم سوالاتتون رو مطرح کردید اما در مجموع در پرونده های این چنینی هریک از طرفین میبایست به تعهدات خودعمل کنند تا محکوم به پرداخت خسارات احتمالی در دعوی طرف مقابل نشوند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان یا عدم امکان فسخ قرارداد
بیع ، بستگی به مفاد و شروط مندرج در مبایعه‌نامه دارد
باقیمانده ثمن معامله باید بر اساس شرط مقرر در مبایعه‌نامه و مهلت تعیین شده در مبایعه‌نامه پرداخت گردد
و

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام باید قرارداد و دادخواست ها بررسی و به دقت مطالعه شود .مشهد هستید درخدمتم

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل و بررسی مستندات است تا راهنمایی دقیق شوید

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام این سوالات نیاز به توضیح و بررسی مدارک دارد در صورت تمایل وقت مشاوره بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی به مفاد و شروط مندرج در مبایعه‌نامه داردهریک از طرفین میبایست به تعهدات خودعمل کنند در غیر اینصورت باید خسارات احتمالی را بپردازد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد قرارداد حائز اهمیت است و لازم الاجراست

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع بستگی به شرایط ضمن عقد و تعهدات و ضمانت های عدم انجام تعهد و وجه التزام دارد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر پرداخت کنید و سند بگیرید و شکایت را جداگانه ادامه دهید