مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از بیمه تکمیلی خدمات درمانی پدر

با سلام
بنده مجرد و 38 ساله ام از بیمه خدمات درمانی پدرم استفاده میکردم سال 1400 شاغل شدم این بیمه قطع شد و الان باز جابجایی شغلی داشتم میخواستم ببینم راهی هست که اگر بیمه تامین اجتماعی از طرف شغلم برام رد بشه بتونم بیمه ی درمانی ام را همزمان از بیمه تکمیلی پدرم که باز نشسته است استفاده کنم ؟ و اگر میشود چطور و از چه طریقی باید اقدام کنم که وقتی بیمه تامین اجتماعی رد شد باز قطع نشود ؟ به کجا مراجعه باید کرد ؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورت اشتغال، مستمری پدر را دریافت نخواهید کرد