مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در بررسی پرونده در دیوان عدالت اداری

با سلام من پارسال مورخه 1402/02/18یک پرونده در دیوان ثبت کردم و تعیین شعبه هم شده ولی تا الان هیچ جوابی برای من نیامده است. از کجا پیگیری کنم؟ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می‌توانید روند پرونده را از سامانه صنایع خود نگاه کنید

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام از طریق سامانه ثنا روند پیگیری پرونده اقدام کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

از دفتر شعبه جویا شوید می‌توانید از طریق اطلاع رسانی پرونده برای اشخاص حقیقی در سامانه عدل ایران نیز پیگیری کنید