مشاوره حقوقی رایگان - امکان مراجعه حضوری به دیوان عدالت اداری

با سلام و احترام
بنده حدود یک سال پیش در دیوان عدالت اداری یه شکایت ثبت کردم ولی تا الان هیچ جوابی ندادن و فقط هر چند وقت یکبار زمان نظارت و رسیدگی به پرونده رو سه ماه بعد اعلام میکنن، میخاستم بپرسم آیا امکان مراجعه حضوری به شعبه دیوان و ملاقات با قاضی شعبه جهت پیگیری پرونده وجود داره یا نه.
تشکر

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود . وقتهایی که تعیین می شود اگر نظارت باشد به جهت استعلامها و کارهای دیوان است و نیاز به مراجع ندارد اما اگر وقت رسیدگی باشد که خود شما را می خواهند . در هر صورت حضوری هم میتونید پیگیری کنید. گاهی کارهای یک پرونده سهواً فراموش میشود یا از قلم می افتد . سرکشی کنید و بپرسید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
امکان پیگیری حضوری می باشد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بله می توانید مراجعه کنید