مشاوره حقوقی رایگان - استرداد هزینه های دوران آشنایی

سلام وقت بخیر من یک مدتی با یک پسر حرف میزدم تا آشنا شویم اگر از هم خوشمان آمد ازدواج کنم تو مدت آشنایی این پسر با میل خودش برای من پول خرج میکرد پول میزد به حسابم بعد از آشنایی من نخواستم باهاش ازدواج کنم چون نه خونه دارد و نه ماشین و نه کار درست حسابی الان میگه اگر با من ازدواج نکنی از تو شکایت میکنم کل پولام رو میگیرم اون با میل خودش به من پول داده آیا میتواند از من شکایت کند و پولش را بگیرد؟ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر بخشش بوده و خرج شده است خیر
وگرنه آری امکان مطالبه وجود دارد قرض محسوب می‌شود.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اول آن حساب خود را خالی کنید.اگر مبالغ مختصر بوده ، می توانید مدعی باشید هبه بوده و خرج شده . اما اگر مبالغ سنگین بوده ، می تواند مدعی باشد.

عاطفه کوچک خراسانی

سرکار خانم عاطفه کوچک خراسانی :

سلام دوره اشنایی الزامی برای ازدواج به وجود نمی اورد که بتوان از طریق ان خسارتی گرفت و باتوجه به توضیحات شما تقصیری مرتکب نشدین که ایشان اثبات کنن واز این بابت خسارتی گرفته بشه .موفق باشین

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اصولاً می‌توان در این گونه موارد پول را استرداد کرد و ادعای قرض نمود

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام بله پول های واریزی را میتواند