مشاوره حقوقی رایگان - استرداد هزینه های دوران دوستی

سلام حدود یک هفته پیش من از طریق دوستم با یک پسری آشنا شدم که ابراز عشق زیادی به من کردن و ایشون چند باری من رو بیرون بردن و به زور برای من خرید کردن و من هم برای جبران براشون خرید کردم و وقتی دیدن که من مثل خودشون رفتار نمیکنم الان میگن که از خرج هایی که کردم مقداریش رو باید پس بدهم وگرنه از پدرم درخواست میکنند و همچنین هیچ پولی به حساب من زده نشده که من بخواهم پول بزنم و بهشون گفتم کادوهارو ببرد ولی پولش رو میخواد
ایشون خیلی مقام بالایی دارند و دستشون میرود
من چی کار باید بکنم؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام در این در گونه موارد قانون حکم فرماست نه پست و مقام در صورت شکایت نیز چیزی عاید ایشان نمی‌شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اجناس را مسترد نمایید و از ایشان رسید بگیرید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

قانون در این مورد تصمیم میگیرد

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب
ایشان درصورت ادعای رجوع از هبه، درصورتی که عین هدایا در دست شما موجود باشد؛ مستحق استرداد عین هدایا هستند و نه قیمت آنها و نمیتوانند با وجود عین، قیمت را مطالبه کنند و حتی درصورتی که عین هدایا را نیز شما مصرف کرده باشید و از بین رفته باشد یا شما به دیگری هدیه داده باشید و به هر طریق دیگری، هدایا دیگر در دست شما موجود نباشد؛ نه عین هدایا و نه قیمت آنها را دیگر نمیتواند مطالبه کند و درصورت شکایت نیز، چیزی عاید ایشان نمیشود مگر شما نگران کشف موضوع توسط خانواده و اطلاع پدرتان از جریان دوستی اتان باشید که دیگر خود کرده را تدبیر نیست لکن پدرتان نیز قانوناً هیچ وظیفه ای به پرداخت مبالغ مزبور به ایشان ندارند و لازم نیست چیزی بپردازند.
لذا میتوانید به ایشان بگویید هدایایی که عیناً موجود است را میتوانی در ازای صدور رسید تحویل به خط و امضا و اثر انگشت خودت، پس بگیری و مازاد بر آن،نه بنده و نه پدرم، هیچ مسئولیت قانونی نداریم حتی اگر قانوناً اقدام کنی ...

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما می توانید اجناس را مسترد نمایید و از ایشان رسید بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر جنس و مالی به عنوان هدیه از ایشان دریافت نموده‌اید به ایشان تحویل بدهید و در مقابل نسبت به دریافت رسید اقدام نمائید.