مشاوره حقوقی رایگان - افت قیمت خودرو

با سلام و وقت بخیر
اسفند1402خانمم با ماشین تصادف کرد و زده به ساینا مدل 1401 رفتیم بیمه خسارت درب عقب رو داد و بعدش زیان دیده از ما طبق نظر کارشناس 28میلیون افت قیمت خواست که گفتیم واقعا نداریم برای پرداخت و توافق نکرد.شکایت کرده از هر دو نفر ما
اول اینکه:از من به عنوان صاحب ماشین حق دارد شکایت کنه؟
دوم:درخواست توقیف اموال هر دو نفر ما رو داده اصلا امکانش هست بدون برگزاری دادگاه چون اصلا از ما دعوت نشد به دادگاه
سوم:درخواست اعسار میتونیم بدهیم برا قسطی کردن؟چون ماشین به نام داریم ممکن هست اعسار رد بشود؟
با تشکر

پاسخ ها :

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
1-بله
2-ایشون درخواست تامین خواسته دادن و در صورت عدم دسترسی به شما اول قرار اجرا می شود و سپس به شما اطلاع رسانی می شود.
3-بستگی به نظر قاضی دارد.