مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله خودرو

سلام من یک خانم خانه دار هستم در تاریخ 98/04/12 از یک نمایشگاه یک دستگاه پژو 206 مدل 84 خریدم به قیمت 29میلیون به طور اقساطی، 24میلیون پیش دادم و مابقی قسط ماهی 650هزار تومن ، من الان مشکلی که با نمایشگاه پیدا کردم اینه که فهمیدم ماشین دو تیکه ، کامل رنگ ، دربها تعویض گلگیرها تعویض بوده و قیمت ماشین اینی نبوده که به من فروخته شده من از ایشون شکایت کردم بابت فسخ قرارداد و باید این اقا تمام خسارت بنده را بدهد اگر قیمت ماشین از پولی که من به ایشون دادم کمتر بشه من میتونم پول خودمو پس بگیرم بعد ماشین به اسم من بوده و شوهرم با ماشین کار میکرد الان شش ماهه ماشین در پارکینگ دادگاه هستش تا 99/04/12 موقع داداگاه ما برسه ایا من میتونم بابت اینکه شوهرم الان بیکار شده خسارتی دریافت کنیم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.فسخ اثرقهقرایی ندارد لذا درخواست خسارت منتفیست.با توجه به عیوب مذکور,شما که دادخواست فسخ تقدیم نمودید ,باحکم فسخ,شما باید فقط ثمن معامله رابگیریدوخودروراپس بدهید واین بنظرم باتوجه به گرانی خودرو,بضررشماست. شما می بایست بجای فسخ,تقاضای ارش(تفاوت قیمت خودروسالم با خودروی معیب درزمان معامله)را می نمودید.اگربافسخ معامله خیلی ضرر میکنید,درجلسه اول رسیدگی,خواسته راتغییر دهید وازفسخ به مطالبه ارش,باجلب نظرکارشناس تغییربدهید.کارشناس قیمت آن روزخودر راباوضعیت عیوب مذکور برآورد خواهد کرد وثمن اضافی را فروشنده باید برگرداند.