مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال و اعسار

با عرض سلام و خسته نباشید بنده در دادگاه حقوقی با خسارت تادیه محکوم به پرداخت 10 میلیارد شده ام بنده مال و اموالی ندارم منتهی ارث پدری تقریبا 5 میلیارد به من می رسد که در توقیف طلبکار است آیا به باقی مانده بدهی اعسار می خورد و آیا حکم زندان دارد؟

پاسخ ها :

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام چنانچه اموالی نداشته باشید و معامله ک در ازای آن محکوم شده اید معوض نبوده باشد با اعسار موافقت میگردد

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، اگر اقساط حکم اعسار را ندهید و اموال شما کفاف بدهی را ندهد امکان جلب وجود دارد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

برای باقیمانده شمااگر مال دیگری ندارید اعساردهید چنانچه پذیرفته شود حکم به تقسیط داده میشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری نسبت به مابقی چنان‌چه توانایی پرداخت ندارید میتوانید اعسار دهید میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد شد و

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام اگر مال داشته باشید بله جلب دارد