مشاوره حقوقی رایگان - حق طلاق

سلام من 6 سال عقدم از شوهرم حق طلاق می‌خوام که بهم بده برم یاهاش زندگی کنم ولی نمیده من فقط یک پشتوانه می‌خوام واسه زندگیم خیلی هم شوهرمو دوست دارم ولی از دخالت های مادرش میترسم اعتماد ندارم بهشون توروخدا راهنمایی کنید منو

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

خوب نمی‌دهد کاری نمیشود کرد به زندگی خود ادامه دهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما کُل حقوق مالیتان را که حق تان است به ایشان ببخشید تا ایشان هم حق طلاق که حقش هست به شما ببخشد، اینطور هم همدیگه را دوست دارید هم در صورت خطر از طرف یکی، دیگری مصون از خطر است

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
حق طلاق را نمی توانید به زور از شوهرتان بگیرید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
این بحث موضوعی است توافقی است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما نمیتوانید ایشان را مجبور به اینکار کنید