مشاوره حقوقی رایگان - برگه رضایت

من درحین کاردرخانه کارفرما سنگ فرز مچ دستم راگرفت ورگها راپاره کرد انها به من یک ملیون پانصد دادند وبرگه رضایت نامه ای به من دادند وگفتند برگه راامضا کن وتمامی حقوق ومزایا به شما تعلق میگیرد اما هنوز هیچ حقوق ومزایایی ندادند بااینکه من پول بیمارستان ودکتررا ازجیبم دادم ایامیتوانم بارضایتی که کتبی به من دادند شاکی بشم ودربرگه مبلغ ذکر شده

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اداره کار علیه کارفرما اقدام به شکایت نمائید.

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

بله میتوانید.اقدام نمایید. در صورت نیاز تماس بگیرید مراحل شرح داده شود‌.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما اعلام کنید برگه را مطالعه نکرده آید و فکر می کردید برای بیمه این